Aprašymas
• Kava ruošiama iš maltų kavos pupelių.
• Tinkama indukcinei viryklei.
• Pagaminta iš sidabro spalvos nerūdijančio plieno.
• Vienu metu galima užvirinti iki 4 puodelių espresso kavos (talpa 170ml).
Naudojimasis:
- Į kaitinimo indą įpilkite šalto vandens tiek, kad jis nesiektų vožtuvėlio.
- Įstatykite piltuvėlį ir įdėkite norimą kiekį maltos kavos.
- Viršutinę dalį užsukite ant pagrindo (venkite sukti įsikibę rankenėlę).
- Nustatykite ugnį taip, kad, liepsna nebūtų platesnė nei kaitinamo indo dugnas.
- Laikykite kavavirę ant viryklės kol vanduo užvirs ir ims trykšti kava.
- Kai viršutinė dalis prisipildys kavos, nuimkite kavavirę nuo viryklės. Šviesiai rudos spalvos putos pasirodo likus kelioms sekundėms iki kavos ruošimo pabaigos.
- Prieš įsipildami į puodelį, išmaišykite viršutinį kavos sluoksnį tam, kad pasiektumėte optimalų kavos sluoksnių skonį.
- Gardžios kavos!
Per daug informacijos?
Paskambinkite, juk paklausti nieko nekainuoja!